NOSAČ ZA EL. MAG. BRAVE BK-180UL

NOSAČ ZA EL. MAG. HRABRI BK-180UL

PREKIDAČ ZA VRATA PLASTIČNI NC BK-802

PREKIDAČ ZA VRATA PLASTIČNI NC BK-802

NOSAČ ZA EL. MAG. HRABRI BK-350UL za samo

32,35 EUR

Opis proizvoda: NOSAČ ZA EL. MAG. BRAVE BK-350UL je idealan dodatak za vašu sigurnosnu opremu. Ovaj nosač je izrađen od kvalitetnih materijala i pruža izdržljivost i sigurnost vašoj elektroničkoj magnetnoj bravi. Sa lakoćom se montira i prilagođava vašim potrebama. Ovaj nosač će vam pružiti mir i sigurnost, znajući da je vaša elektronička magnetna brava sigurno postavljena.

Dostupnost: Samo na upit
SKU
00649
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA

Nosač za električne magnetne brave BK-350UL

Ovaj nosač električne magnetne brave BK-350UL izvrsno je rješenje za sigurnu i praktičnu instalaciju elektromagnetskih bravica u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Ovaj nosač ima jednostavan dizajn koji omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju na bilo koju vrstu vrata ili prozora. Snažan i izdržljiv materijal čini ga idealnim za dugotrajnu upotrebu bez potrebe za održavanjem.

Ovaj nosač elektromagnetske brave savršen je za upotrebu u različitim aplikacijama, uključujući kontrolu pristupa, sigurnosne sustave i više.

Uz ovaj nosač za električne magnetne brave BK-350UL, možete biti sigurni da će vaši prostori biti sigurni i zaštićeni.

Detalji
Težina kg 0.006500
Akcija Ne
Proizvodac /
Nosač za el. mag. brave BK-350UL je proizvod koji se može preporučiti za kupovinu iz nekoliko razloga. Prvo, ovaj nosač je izrađen od kvalitetnih materijala što mu daje dugotrajnost i pouzdanost u radu. Drugo, njegova konstrukcija omogućava jednostavnu instalaciju i montažu, što znači da će biti lako postavljen i spreman za rad. Treće, ovaj nosač ima mogućnost prilagodbe, što omogućava da se koristi u različitim situacijama i okruženjima. Četvrto, BK-350UL ima visoku nosivost, što znači da će moći podnijeti velike terete, a to je bitno u mnogim aplikacijama. Konačno, ovaj nosač ima modernu i elegantnu estetiku, što znači da će se dobro uklopiti u bilo koji prostor. S obzirom na navedene karakteristike, preporučujemo ovaj proizvod za kupovinu.
Nosač za električne magnetne brave BK-350UL je izvrstan proizvod koji pruža sigurno i praktično rješenje za instalaciju elektromagnetskih bravica u domovima i poslovnim prostorima. Ovaj nosač ima jednostavan dizajn koji omogućuje brzu i jednostavnu ugradnju na bilo koju vrstu vrata ili prozora. Izrađen od snažnog i izdržljivog materijala, osigurava dugotrajnu upotrebu bez potrebe za održavanjem. Nosač za elektromagnetske brave BK-350UL je idealan za različite aplikacije, uključujući kontrolu pristupa, sigurnosne sustave i mnoge druge. Pruža visoku sigurnost i pouzdanost u zaštiti prostora. Korištenjem nosača za električne magnetne brave BK-350UL, možete biti sigurni da će vaši prostori biti sigurni i zaštićeni. Ovaj proizvod je pouzdan i kvalitetan, pružajući vrhunsku učinkovitost i funkcionalnost. Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike, preporučujem nosač za električne magnetne brave BK-350UL kao izvrstan izbor za sve one koji traže sigurnu i praktičnu instalaciju elektromagnetskih bravica u svojim prostorima.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora