VISONIC POWERG MAGNETI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -50%
  AKCIJA
  VISONIC POWERG MAGNETI MC-302E PG2
  MC-302E PG2 je bežični dvosmjerni magnetski kontakt koji je dizajniran za zaštitu vrata i prozora. Ovaj kontakt je jednostavan za instalaciju i koristi AES-128 algoritam enkripcije za sigurnu komunikaciju. Signalizira slabe baterije i ima vidljivu indikaciju kvalitete signala na uređaju. Automatski se podešava jačina signala slanja za pouzdanu komunikaciju, a konfiguracija se može izvršiti sa panela bez prekidača i ponovnog otvaranja detektora. Saznajte više
  Normalna cijena 77,93 EUR Posebna cijena 38,96 EUR
 2. VISONIC POWERG MAGNETI MC-302 PG2
  HTML Product Description:

  MC-302 PG2

  Magnetski kontakt

  Bežični dvosmjerni PowerG magnetni kontakt sa AES enkripcijom

  MC-302 PG2 je bežični dvosmjerni magnetski kontakt dizajniran za zaštitu vrata i prozora. Ovaj jednostavan za instalaciju kontakt koristi AES-128 algoritam enkripcije za pouzdanu i sigurnu komunikaciju sa vašim sigurnosnim sustavom.

  Primarno za zaštitu vrata i prozora

  MC-302 PG2 je idealan za primarnu zaštitu vrata i prozora. Njegova vidljiva indikacija kvalitete signala na uređaju omogućuje jednostavno održavanje i praćenje sustava.

  Automatsko podešavanje jačine signala slanja

  Ovaj kontakt ima automatsko podešavanje jačine signala slanja za pouzdanu komunikaciju sa vašim sigurnosnim sustavom. Konfiguracija se može napraviti sa panela bez prekidača i ponovnog otvaranja detektora. Signalizacija slabe baterije omogućuje lakše održavanje sustava.

  Tag Keywords: pg2, magnetski kontakt, bežični, aes

  Saznajte više
  41,48 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža