AUDIO OPREMA POJAČALA

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

15 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-60
  HTML opis proizvoda:

  POJAČALO KP-60

  Jednozonsko pojačalo razglasa KP-60 je idealno za primjenu u školi, trgovačkom centru, banki, hotelu ili neka druga primjena gdje se traži potreba za razglasom.

  Sve komponente se nalaze u kućištu 19“ 2U dizajna koji podržava montiranje na stol ili u serverski ormar. Pojačalo je snage 60W, a na izlaz daje 100V ili 70V napona i izlazi 4 – 16 Ohma impedancije, sadrži više različitih zvučnih izlaza što omogućuje fleksibilnost instalacije.

  Od priključaka sadrži tri mikrofonska i dva linijska ulaza. Mikrofon 1 ima prioritet nad drugim ulazima mikrofona, a nalazi se na prednjem panelu u obliku 6,35mm priključka. Mikrofon 2 i 3 se nalaze na zadnjem panelu i koriste 6,35mm priključke. Glasnoća mikrofona linijskih izlaza podešava se na prednjem panelu zajedno s bass i treble.

  Pojačalo ima zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i visoke temperature.

  Svojstva:

  • 19" pojačalo razglasa širine 2U, s nosačima za rack
  • Pejdžing i pojačalo pozadinske glazbe
  • Izlazne snage 60W
  • Izlazi 70V, 100V i 4-16 Ohma impedancije
  • Tri mikrofonska i dva linijska ulaza
  • Podešavanje glasnoće mikrofona i linijskih izlaza na prednjem panelu
  • Zaštita od preopterećenja, kratkog spoja i visoke temperature
  Saznajte više
  215,68 EUR
 2. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-60E
  POJAČALO KP-60E

  POJAČALO KP-60E

  Stolno razglasno pojačalo s MP3 reproduktorom, Tunerom i bluetooth-om, snage je 60W. Idealno je za škole, super markete, banke, hotele; za puštanje muzike u pozadini ili glasovnih obavijesti. Ovo je sve u jedan rješenje s dva ulaza, pretpojačalom i pojačalom snage s miksetom u jednom kućištu. Ekonomsko pojačalo visokih performansi.

  Integrirana su dva audio izvora, te Mic1 (XLR) i Mic/Line ulaz 2 i 3 (6,3mm), dva linijska ulaza, jedan Telefonski ulaz i jedan linijski izlaz. Mic1 je VOX s najvišim prioritetom osim Telefonskog ulaza. Jedan USB i jedan SD utor na prednjem panelu radi jednostavnosti korištenja.

  Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja.

  Svojstva

  • Stolno pojačalo snage s reproduktorom.
  • Izlaza snaga 60W.
  • 100V, 70V i 4-16? zvučnički izlazi.
  • MP3 reproduktor USB/SD utorima na prednjem panelu, FM radio i Bluetooth.
  • Daljinski upravljač u kompletu.
  • LED indikatori za.
  Saznajte više
  250,00 EUR
 3. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-60-6M
  Opis proizvoda: POJAČALO KP-60-6M je 6-zonsko pojačalo snage 60W koje se može montirati u Rack. Ovo pojačalo je dio serije pojačala dizajniranih za pozadinsku glazbu i pejdžiranje. Ugrađeni MP3/FM reproduktor ima utor za SD i USB, a FM prijemnik ima frekvencijski raspon od 87,5MHz do 108MHz. Sadrži ulaz za tri nebalansirana mikrofona i dva linijska ulaza, kao i 100V/70V i 4-16 Ohmska izlazna sučelja. Pojačalo također sadrži jedan balansiran linijski izlaz za spajanje dodatnih pojačala. Funkcija VOX automatskog stišavanja pri korištenju MIC1 omogućuje stišavanje MIC2, MIC3, AUX1 i AUX2 ulaza od 0 do 30dB, a razina stišavanja se podešava trimerom. Pojačalo također sadrži zaštite od kratkog spoja, preopterećenja, pregrijavanja i ograničavanje vršne struje. Saznajte više
  281,25 EUR
 4. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-120
  POJAČALO KP-120 je jednozonsko pojačalo razglasa koje je idealno za primjenu u različitim okruženjima poput škola, trgovačkih centara, banaka, hotela ili drugih mjesta gdje je potrebna kvalitetna reprodukcija zvuka. Ovo pojačalo dolazi u kućištu 19“ 2U dizajna koje podržava montiranje na stol ili u serverski ormar, što omogućuje fleksibilnost instalacije. Izlazi 70V ili 100V napona i izlazi 4 – 16 Ohma impedancije, što ga čini kompatibilnim sa različitim zvučnim sustavima. Od priključaka, pojačalo sadrži tri mikrofonska i dva linijska ulaza. Mikrofon 1 ima prioritet nad drugim ulazima mikrofona, a nalazi se na prednjem panelu u obliku 6,35mm priključka. Mikrofon 2 i 3 se nalaze na zadnjem panelu i koriste 6,35mm priključke. Glasnoća mikrofona i linijskih izlaza podešava se na prednjem panelu zajedno s bass i treble. POJAČALO KP-120 također ima zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i visoke temperature, što ga čini sigurnim i pouzdanim za upotrebu. Ukratko, ovo pojačalo razglasa nudi visoku kvalitetu zvuka i fleksibilnost u primjeni, što ga čini idealnim izborom za različite vrste okruženja. Saznajte više
  300,00 EUR
 5. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-120E
  POJAČALO KP-120E

  POJAČALO KP-120E

  Stolno razglasno pojačalo s MP3 reproduktorom, Tunerom i bluetooth-om, snage je 120W. Idealno je za škole, super markete, banke, hotele; za puštanje muzike u pozadini ili glasovnih obavijesti. Ovo je sve u jedan rješenje s dva ulaza, pretpojačalom i pojačalom snage s miksetom u jednom kućištu. Ekonomsko pojačalo visokih performansi.

  Integrirana su dva audio izvora, te Mic1 (XLR) i Mic/Line ulaz 2 i 3 (6,3mm), dva linijska ulaza, jedan Telefonski ulaz i jedan linijski izlaz. Mic1 je VOX s najvišim prioritetom osim Telefonskog ulaza. Jedan USB i jedan SD utor na prednjem panelu radi jednostavnosti korištenja. Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja.

  Svojstva

  • Stolno pojačalo snage s reproduktorom.
  • Izlaza snaga 120W.
  • 100V, 70V i 4-16? zvučnički izlazi.
  • MP3 reproduktor USB/SD utorima na prednjem panelu, FM radio i Bluetooth.
  • Daljinski upravljač u kompletu.
  • LED indikatori.
  Saznajte više
  306,25 EUR
 6. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-120-R
  POJAČALO KP-120-R je 6 zonsko pojačalo snage 120W koje dolazi s MP3 reproduktorom, FM tunerom i Bluetooth-om. Ovo pojačalo je idealno za škole, trgovačke centre, hotele i sve druge prostore gdje je potreba za razglasom. Opremljeno je s mikrofonom 1 ulazom (6,3mm), Mikrofonskim/Linijskim ulazima 2-4 (XLR), dva linijska RCA ulaza, jednim EMC (RCA) ulazom i jednim RJ45 ulazom za KM-6 daljinski pozivni mikrofon. Mikrofon 1 VOX ima najviši prioritet osim EMC ulaza, a na prednjem panelu se nalaze jedan USB i SD utor. Ovo pojačalo ima zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja te je dizajnirano za jednostavnu montažu na Rack, 19“ širine i veličine 2U. Izlazna snaga je 120W, a pojačalo ima 6 zonskih izlaza 100V s neovisnim upravljanjem glasnoće svake zone. Također, ugrađen je MP3 reproduktor glazbe sa USB-om, SD utorom, FM tunerom i Bluetooth-om. Sadrži četiri ulaza za mikrofone, Mikrofon 1 (6,3mm) i Mikrofonski/Linijski ulaz 2-4 (XLR), kao i linijske RCA ulaze 1-2 na stražnjem panelu te EMC (RCA konektor) ulaz na stražnjem panelu s najvišim prioritetom. POJAČALO KP-120-R je pouzdano i funkcionalno pojačalo koje će zadovoljiti sve vaše potrebe za razglasom. Saznajte više
  362,50 EUR
 7. -50%
  AKCIJA
  AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-120WF

  POJAČALO KP-120WF

  Ovo 5-zonsko Wifi/USB/BT pojačalo snage 120W ima zvučničke izlaze 70V, 100V, 4/8 Ohma.

  Sadrži 5 zona za 100V izlaz, s jednim audio izlazom za sve zvučničke izlaze. Svaka zona može biti pojedinačno podešavana, ili potpuno stišana.

  WiFi pojačalo podržava spajanje pametnog uređaja pomoću besplatne aplikacije, dostupan je i RJ45 utor na stražnjem panelu kao backup rješenje gdje je slabiji bežični signal.

  Tri mikrofonska ulaza podržavaju 48V fantomsko napajanje i 6,3mm konektor. Pritiskom na tipku „Voice Priority“ Mic1 ulaz će imati prioritet nad ostalim ulazima.

  Svi uređaji imaju zaštitu od pregrijavanja, prenapona, preopterećenja i kratkog spoja.

  • Ugrađen WiFi streaming prijamnik, Bluetooth prijamnik i USB utor
  • Na uređaj se spaja pomoću besplatne aplikacije
  • Podržava AIRPLAY, D LAN, Q PLAY
  • Jedan RJ45 konektor za spajanje mreže
  • Zvučnički izlazi od 70V, 100V i 4/8 Ohma
  • 5 zona s 100V izlazima, te zasebnim upravljanjem glasnoće
  • Tri konektora za 48V fantomsko napajanje
  Saznajte više
  Normalna cijena 747,50 EUR Posebna cijena 373,75 EUR
 8. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-240

  POJAČALO KP-240

  Jednozonsko pojačalo razglasa KP-240 je idealno za primjenu u školi, trgovačkom centru, banki, hotelu ili neka druga primjena gdje se traži potreba za razglasom.

  Sve komponente se nalaze u kućištu 19“ 2U dizajna koji podržava montiranje na stol ili u serverski ormar.

  Pojačalo je snage 240W, a na izlaz daje 100V ili 70V napona i izlazi 4 – 16 Ohma impedancije, sadrži više različitih zvučnih izlaza što omogućuje fleksibilnost instalacije.

  Od priključaka sadrži tri mikrofonska i dva linijska ulaza. Mikrofon 1 ima prioritet nad drugim ulazima mikrofona, a nalazi se na prednjem panelu u obliku 6,35mm priključka. Mikrofon 2 i 3 se nalaze na zadnjem panelu i koriste 6,35mm priključke. Glasnoća mikrofona linijskih izlaza podešava se na prednjem panelu zajedno s bass i treble.

  Pojačalo ima zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i visoke temperature.

  Svojstva:

  • 19" pojačalo razglasa širine 2U, s nosačima za rack
  • Pejdžing i pojačalo pozadinske glazbe
  • Izlazne snage 240W
  • Izlazi 70V, 100V ili 4-16 Ohma impedancije
  • Tri mikrofonska i dva linijska ulaza
  • Podešavanje glasnoće mikrofona i linijskih izlaza na prednjem panelu
  • Zaštita od preopterećenja, kratkog spoja i visoke temperature
  Saznajte više
  400,00 EUR
 9. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-240M
  POJAČALO KP-240M je razglasno jednozonsko pojačalo koje ima ugrađen MP3 reproduktor, tuner i bluetooth. Snage je 240W i idealno je za upotrebu u školama, supermarketima, bankama, hotelima i drugim sličnim prostorima za puštanje glazbe u pozadini ili za glasovne obavijesti. Ovo ekonomsko pojačalo visokih performansi ima integrirana dva audio izvora, Mic1, Mic2 i Mic3 (6,3mm) ulaze, dva linijska ulaza Aux1 i Aux2, i jedan linijski izlaz za kaskadno spajanje pojačala. Mic1 VOX ima najviši prioritet. Na prednjem panelu se nalaze jedan USB i jedan SD utor radi jednostavnosti korištenja. Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja. Ovo jednozonsko pojačalo ima izlaze 100V, 70V i 4-16 Ohma, 5 LED indikatora i atenuatore za podešavanje glasnoće ulaza, Bass-a, Treble-a i a. Također, ima zaštitu od pregrijavanja, prenapona i kratkog spoja. Saznajte više
  425,00 EUR
 10. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-240-6
  POJAČALO KP-240-6

  MIKSER POJAČALO KP-240-6

  6 zonsko mikser pojačalo izlazne snage 240W, idealno za sustav pozadinske glazbe. FA-6240 je sve u jedan rješenje koje uključuje pretpojačalo i mikser pojačalo u jednom 19“ 2U kućištu. Sadrži više ulaza: ulaz za telefonsku slušalicu, mikrofonski i linijski ulaz 2-3 (6,3mm telefonska utičnica na stražnjoj strani), dva AUX ulaza (RCA stražnji panel). Jedan RCA linijski izlaz za vanjski mikser i/ili pojačalo. Mikrofon 1 nadjačava ostale ulaze i utiša ih, kako ne bi bilo smetnji tijekom govorne poruke. Sadrži zaštitu protiv preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja. Rješenje sa izvrsnom primjenom u bankama, vjerskim institucijama, zabavnim parkovima i trgovačkim centrima.

  Svojstva:

  • 6 zonsko pojačalo razglasa s miksetom
  • 19“ 2U kućište sa mogućnošću montiranja u server ormar
  • Izlazne snage 240W
  • 4-16 ? izlaz za zvučnike niske impedancije
  • 6 zona zvučničkih izlaza sa tipkom za paljenje i gašenje, te statusima zona
  • Tri ulaza za mikrofone, dv
  Saznajte više
  431,35 EUR
 11. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-240-R
  Opis proizvoda: POJAČALO KP-240-R je 6 zonsko pojačalo snage 240W s MP3 reproduktorom, FM tunerom i Bluetooth-om, idealno za škole, trgovačke centre, hotele i slične prostore gdje je potreba za razglasom. Ovo pojačalo ima mikrofon 1 ulaz (6,3mm), Mikrofonski/Linijski ulaz 2-4 (XLR), dva linijska RCA ulaza, jedan EMC (RCA) ulaz i jedan RJ45 ulaz za KM-6 daljinski pozivni mikrofon. Mikrofon 1 VOX ima najviši prioritet osim EMC ulaza. Na prednjem panelu se nalaze jedan USB i SD utor. Ovo pojačalo je dizajnirano sa zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja. Također, ima i kućište sa mogućnošću montiranja na Rack, 19“ širine i veličine 2U. Svojstva ovog proizvoda uključuju 6 zonski razglas sa MP3 reproduktorom, Tunerom i Bluetooth-om, izlazne snage 240W, 6 zonskih izlaza 100V sa neovisnim upravljanjem glasnoće svake zone, ugrađen MP3 reproduktor glazbe sa USB-om, SD utorom, FM tunerom i Bluetooth-om, četiri ulaza za mikrofone (Mikrofon 1 (6,3mm) i Mikrofonski/Linijski ulaz 2-4 (XLR)), linijski RCA ulazi 1-2 na stražnjem panelu i EMC (RCA konektor) ulaz na stražnjem panelu sa najvišim prioritetom. Ovo je idealan proizvod za sve koji traže kvalitetan i pouzdan razglas za svoje prostore. Saznajte više
  462,50 EUR
 12. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-60WF

  POJAČALO KP-60WF

  Wifi/USB/BT pojačala s miksetom snage 60W dizajnirana su da zadovolje potrebe srednje velike instalacije razglasa. Pojačalo ima zvučničke izlaze 70V, 100V, 4/8 Ohma.

  WiFi pojačalo podržava spajanje pametnog uređaja pomoću besplatne aplikacije, dostupan je i RJ45 utor na stražnjem panelu kao backup rješenje gdje je slabiji bežični signal.

  Tri mikrofonska ulaza podržavaju 48V fantomsko napajanje i 6,3mm konektor. Pritiskom na tipku „Voice Priority“ Mic1 ulaz će imati prioritet nad ostalim ulazima. Svi uređaji imaju zaštitu od pregrijavanja, prenapona, preopterećenja i kratkog spoja.

  • Ugrađen WiFi streaming prijamnik, Bluetooth prijamnik i USB utor
  • Na uređaj se spaja pomoću besplatne aplikacije
  • Podržava AIRPLAY, D LAN, Q PLAY
  • Jedan RJ45 konektor za spajanje mreže
  • Zvučnički izlazi od 70V, 100V i 4/8 Ohma
  • Tri konektora za 48V fantomsko napajanje, prikladne za spajanje 6,3mm mikrofonskog konektora
  • Mic1 ulaz ima prioritet nad ostalim ulazima
  Saznajte više
  464,53 EUR
 13. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-350-R
  POJAČALO KP-350-R je 6 zonsko pojačalo snage 350W koje dolazi s MP3 reproduktorom, FM tunerom i Bluetooth-om. Ovo pojačalo je idealno za škole, trgovačke centre, hotele i druge javne prostore gdje je potreban kvalitetan razglas. Opremljeno je s jednim ulazom za mikrofon (6,3mm), te tri mikrofonska/linijska ulaza (XLR) i dva linijska RCA ulaza. Također ima EMC (RCA) ulaz i RJ45 ulaz za KM-6 daljinski pozivni mikrofon. Mikrofon 1 VOX ima najviši prioritet osim EMC ulaza. Na prednjem panelu se nalaze jedan USB i SD utor. Pojačalo je dizajnirano sa zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja. Svojstva ovog pojačala uključuju 6 zonski razglas sa MP3 reproduktorom, Tunerom i Bluetooth-om, kućište sa mogućnošću montiranja na Rack, 19“ širine i veličine 2U, izlazne snage 350W, 6 zonskih izlaza 100V s neovisnim upravljanjem glasnoće svake zone, ugrađen MP3 reproduktor glazbe sa USB-om, SD utorom, FM tunerom i Bluetooth-om, četiri ulaza za mikrofone (Mikrofon 1 (6,3mm) i Mikrofonski/Linijski ulaz 2-4 (XLR)) i linijski RCA ulazi 1-2 na stražnjem panelu. EMC (RCA konektor) ulaz na stražnjem panelu ima najviši prioritet. Saznajte više
  512,50 EUR
 14. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-350M

  POJAČALO KP-350M

  Razglasno jednozonsko pojačalo s MP3 reproduktorom, Tunerom i bluetooth-om, snage je 350W. Idealno je za škole, super markete, banke, hotele; za puštanje glazbe u pozadini ili za glasovne obavijesti. Ekonomsko pojačalo visokih performansi.

  Svojstva:

  • Izlazna snaga 350W
  • MP3 reproduktor, USB Plug and Play, Tuner
  • Tri 6,35mm mikrofonska ulaza, 2 RCA linijska ulaza, 1 RCA linijski izlaz
  • Jednozonsko pojačalo s izlazima 100V, 70V i 4-16 Ohma
  • 5 LED indikatora
  • Zaštita od pregrijavanja, prenapona i kratkog spoja
  • Atenuatori za podešavanje glasnoće ulaza, Bass-a, Treble-a i a

  Integrirana su dva audio izvora, Mic1, Mic2 i Mic3 (6,3mm) ulazi, dva linijska ulaza Aux1 i Aux2, i jedan linijski izlaz za kaskadno spajanje pojačala. Mic1 VOX je s najvišim prioritetom. Jedan USB i jedan SD utor na prednjem panelu radi jednostavnosti korištenja. Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja.

  Saznajte više
  562,50 EUR
 15. AUDIO OPREMA POJAČALA POJAČALO KP-500-R
  Opis proizvoda: POJAČALO KP-500-R je 6 zonsko pojačalo snage 500W s MP3 reproduktorom, FM tunerom i Bluetooth-om. Idealan je za korištenje u školama, trgovačkim centrima, hotelima i drugim mjestima gdje je potreban razglas. Ovo pojačalo ima jedan ulaz za mikrofon (6,3mm), te tri ulaza za mikrofonski/linijski ulaz (XLR) i dva linijska RCA ulaza. Također ima EMC (RCA) ulaz i RJ45 ulaz za KM-6 daljinski pozivni mikrofon. Mikrofon 1 VOX ima najviši prioritet osim EMC ulaza. Na prednjem panelu nalaze se i jedan USB i SD utor. POJAČALO KP-500-R ima 6 zonski razglas sa MP3 reproduktorom, Tunerom i Bluetooth-om. Kućište je dizajnirano sa mogućnošću montiranja na Rack, 19“ širine i veličine 2U. Izlazna snaga je 500W, a 6 zonskih izlaza 100V omogućuju neovisno upravljanje glasnoće svake zone. Ovo pojačalo također ima ugrađen MP3 reproduktor glazbe sa USB-om, SD utorom, FM tunerom i Bluetooth-om. Četiri ulaza za mikrofon su Mikrofon 1 (6,3mm) i Mikrofonski/Linijski ulaz 2-4 (XLR). Linijski RCA ulazi 1-2 nalaze se na stražnjem panelu, kao i EMC (RCA konektor) ulaz sa najvišim prioritetom. POJAČALO KP-500-R je dizajnirano sa zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja i pregrijavanja. Saznajte više
  625,00 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

15 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža