DODATNA OPREMA KONVERTERI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 27

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI KONVERTER DC-DC 0312
  KONVERTER DC-DC 0312 je idealan za podešavanje DC napona. Ovaj konverter omogućuje maksimalni napon ulaza od 5-35V i maksimalni napon izlaza od 3-33V. Maksimalna struja ulaza iznosi 1A, dok se dodavanjem dodatnog hladnjaka može postići struja izlaza od 2A. Ovaj DC-DC konverter je savršen za korištenje u različitim ekstenderima, djeliteljima i konverterima. Saznajte više
  Normalna cijena 6,11 EUR Posebna cijena 5,31 EUR
 2. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI POE KABEL 1/2 KAMERE

  Ovaj POE kabel je namijenjen za spajanje kamera i drugih uređaja koji podržavaju Power over Ethernet (PoE) tehnologiju. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, pružajući pouzdanu i sigurnu vezu za vaše kamere.

  Ovaj kabel je kompatibilan s različitim modelima kamera i drugih uređaja te omogućava prenos podataka i napajanje putem jednog kabela. To znači da neće biti potrebno dodatno napajanje uređaja.

  POE kabel je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Dostupan je u različitim duljinama, prilagođenim vašim potrebama. Izuzetno je fleksibilan, omogućavajući lako postavljanje i povezivanje uređaja.

  Uz ovaj POE kabel, možete osigurati čist i stabilan prijenos podataka i napajanje za vaše kamere. Bez obzira na to jeste li profesionalac ili amater u području video nadzora, ovaj kabel će zadovoljiti vaše potrebe.

  Saznajte više
  Normalna cijena 6,53 EUR Posebna cijena 5,68 EUR
 3. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI HDMI VGA KONVERTER

  Konverter HDMI VGA je uređaj koji omogućava pretvaranje digitalnog HDMI signala u analogni VGA signal. Ovaj konverter je idealan za povezivanje uređaja s HDMI izlazom, kao što su računari, laptopi, DVD plejeri, konzole za videoigre, s VGA monitorima, televizorima ili projektorima.

  Karakteristike proizvoda

  • Pretvara digitalni HDMI signal u analogni VGA signal
  • Omogućava povezivanje uređaja s HDMI izlazom s VGA monitorima, televizorima ili projektorima
  • Kompatibilan s različitim uređajima, kao što su računari, laptopi, DVD plejeri, konzole za videoigre
  • Jednostavan za korištenje, bez potrebe za dodatnim softverom ili drajverima
  • Kompaktan i lagan dizajn, pogodan za nošenje i putovanja
  Saznajte više
  Normalna cijena 8,15 EUR Posebna cijena 7,09 EUR
 4. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI GIGABIT POE INJECTOR COMBINER

  GIGABIT POE INJECTOR COMBINER je visokokvalitetni uređaj koji omogućava napajanje i kombiniranje Ethernet uređaja preko jednog Ethernet kabela. Ovaj uređaj je izvrstan izbor za proširenje mreže i povezivanje različitih uređaja.

  Extenderi, djelitelji i konverteri su kategorije koje se mogu primijeniti na ovaj proizvod. Uz pomoć GIGABIT POE INJECTOR COMBINER-a, možete proširiti domet mreže, dijeliti Ethernet signal na više uređaja ili konvertirati signal iz jednog oblika u drugi.

  Ovaj proizvod nema određenog proizvođača, ali je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju pouzdanost i dugotrajnost.

  Saznajte više
  Normalna cijena 8,15 EUR Posebna cijena 7,09 EUR
 5. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI POE SPLITER 1x/2-IP KAMERE

  Opis proizvoda: POE spliter 1x/2-IP kamere je visokokvalitetan uređaj koji vam omogućuje da spojite IP kamere na mrežu putem jednog jednostavnog Ethernet kabla. Ovaj spliter je kompatibilan s mrežnim uređajima koji podržavaju Power over Ethernet (PoE) standard. Također vam omogućuje da napajate IP kamere putem Ethernet kabla, bez potrebe za dodatnim napajanjem.

  Spliter ima jedan ulazni PoE port i dva izlazna RJ45 porta koji se mogu koristiti za povezivanje IP kamera. Ovaj uređaj je izuzetno jednostavan za korištenje - samo spojite PoE kabel na ulazni port, a zatim povežite kamere na izlazne portove. Nema potrebe za dodatnim konfiguriranjem ili podešavanjem.

  POE spliter 1x/2-IP kamere je kompaktan i izdržljiv, što ga čini idealnim za korištenje u raznim okruženjima. Bez obzira na to jeste li profesionalni instalater ili jednostavno želite povezati IP kamere u vašem domu ili poslovnom prostoru, ovaj spliter će vam pružiti pouzdanu i jednostavnu vezu.

  Molimo vas da imate na umu da ovaj proizvod ne uključuje cijenu, veličinu ili materijal. Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

  Saznajte više
  Normalna cijena 10,19 EUR Posebna cijena 8,86 EUR
 6. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI KOAKS NA IP ADAPTER PASIVNI
  KOAKS NA IP ADAPTER PASIVNI je vrhunski proizvod iz kategorije konvertera koji vam omogućuje prijenos mrežnog signala preko koaks instalacije. Ovaj pasivni adapter je idealan za poboljšanje kvalitete signala u vašem domu ili uredu. Uz njegovu pomoć, možete jednostavno povezati vaše uređaje s internetom bez potrebe za dodatnom instalacijom kabela ili opreme. Ovaj konverter je vrlo jednostavan za instalaciju i pruža stabilan i siguran prijenos podataka. Ako tražite kvalitetan proizvod za prijenos mrežnog signala preko koaks instalacije, KOAKS NA IP ADAPTER PASIVNI je pravi izbor za vas. Saznajte više
  Normalna cijena 12,23 EUR Posebna cijena 10,64 EUR
 7. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI KOAKS VIDEO IZOLATOR
  KOAKS VIDEO IZOLATOR je idealan proizvod za sve one koji žele osigurati kvalitetan prijenos video signala. Ovaj izolator ima BNC konektore i može se koristiti za produženje ili razdjeljivanje video signala. Frekvencija koju podržava je od 20Hz do 10MHz, a ulazni i izlazni otpor su 75 ohma. Kućište je izrađeno od izdržljivog ABS materijala, a dimenzije su 72 * 28 * 21mm sa kablovima i BNC konektorima. KOAKS VIDEO IZOLATOR je idealan za sve koji žele osigurati stabilan i kvalitetan prijenos video signala bez ikakvih smetnji ili prekida. Saznajte više
  Normalna cijena 16,30 EUR Posebna cijena 14,18 EUR
 8. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI HDMI PREKLOPNIK 3/1
  Kategorije: Extenderi, Djelitelji, Konverteri Naziv proizvoda: HDMI preklopnik 3/1 Opis: HDMI preklopnik 3/1 je uređaj koji omogućuje jednostavno prebacivanje između tri izvora HDMI signala na jedan prijemnik. Ovaj preklopnik ima maksimalnu rezoluciju po signalu od 1920 * 1080p, a podržava rezolucije od 480i do 1080p. Frekvencija je 50/60Hz, a propusnost mreže iznosi 2.5Gbps/250MHz. Radna temperatura ovog uređaja kreće se od 0 do +70°C, dok je vlažnost u rasponu od 10% do 85%. Potrošnja ovog uređaja je 5W, a dimenzije su 8 x 5.8 x 1.8cm, dok težina iznosi 88g. Uz HDMI preklopnik 3/1, možete jednostavno prebacivati između tri različita HDMI signala bez potrebe za stalnim mijenjanjem kabela. Saznajte više
  Normalna cijena 16,30 EUR Posebna cijena 14,18 EUR
 9. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI HDMI SPLITER 1/2
  Naslov proizvoda: HDMI SPLITER 1/2 Opis proizvoda: HDMI SPLITER 1/2 je uređaj koji omogućuje jednostavno dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Ulazni priključak je jedan HDMI priključak, dok su izlazni priključci četiri HDMI priključka. Ovaj uređaj podržava rezoluciju do 1080p@60Hz i dubinu boja od 36-bitova. Standardi koje podržava su HDMI 1.3. Za napajanje ovog uređaja potrebno je DC 5V@2A, a maksimalna potrošnja iznosi 1,5 W. EXTENDERI, DJELITELJI i KONVERTERI su kategorije proizvoda koje se često koriste u svijetu tehnologije i audio/video opreme. HDMI SPLITER 1/2 je uređaj koji spada u kategoriju DJELITELJI jer omogućuje dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Ovaj uređaj može biti koristan u raznim situacijama, kao što su kućna zabava, konferencijske dvorane, učionice ili bilo koja druga situacija gdje je potrebno dijeliti HDMI signal na više uređaja. Uz HDMI SPLITER 1/2, korisnici mogu jednostavno i bez problema dijeliti HDMI signal na više uređaja bez gubitka kvalitete slike i zvuka. Ovaj uređaj je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za putovanja i prijenosne uređaje. Ukratko, HDMI SPLITER 1/2 je praktičan i koristan uređaj koji je idealan za dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Uz ovaj uređaj, korisnici mogu jednostavno i bez problema dijeliti video i audio sadržaj na više uređaja bez gubitka kvalitete slike i zvuka. Saznajte više
  Normalna cijena 22,41 EUR Posebna cijena 19,50 EUR
 10. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI HDMI TO AV+ AUDIO KONVERTER
  Opis proizvoda: HDMI TO AV+ AUDIO KONVERTER Ovaj konverter omogućuje pretvaranje TVI/CVI/AHD signala u HDMI format do 4K rezolucije. Također ima CVBS ulaz i izlaz te HDMI izlaz. Napajanje se vrši preko 5V micro USB-a, koji dolazi u kompletu. Ovaj proizvod je idealan za one koji žele poboljšati kvalitetu slike i zvuka na svojem televizoru. Može se koristiti u raznim situacijama, poput gledanja filmova, igranja videoigara ili prikazivanja prezentacija. Jednostavan je za upotrebu i ne zahtijeva dodatnu instalaciju softvera. HDMI TO AV+ AUDIO KONVERTER je savršen izbor za one koji žele jednostavan i učinkovit način za pretvaranje signala u visokokvalitetni HDMI format. Saznajte više
  Normalna cijena 30,56 EUR Posebna cijena 26,59 EUR
 11. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+1 RJ45

  Ovaj media konverter omogućuje konverziju signala između 10/100/1000 Ethernet priključka i SFP (Small Form-Factor Pluggable) priključka. Također podržava konverziju između RJ45 priključka i SFP priključka.

  Karakteristike:

  • Podržava brzine mreže od 10/100/1000 Mbps
  • Ima 1 SFP priključak i 1 RJ45 priključak
  • Kompatibilan s Ethernet standardima
  • Jednostavan za upotrebu i instalaciju
  Saznajte više
  Normalna cijena 34,64 EUR Posebna cijena 30,14 EUR
 12. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI HDMI DJELITELJ 1/4
  Opis proizvoda: HDMI DJELITELJ 1/4 Ovaj HDMI DJELITELJ 1/4 omogućuje vam da jedan HDMI ulaz podijelite na četiri HDMI izlaza. Podržava rezoluciju do 1080p@60Hz i propusnost mreže do 10.2Gbps. Uz to, HDCP sukladnost štiti vaše sadržaje. Dubina boje je 12-bit, a standardi koje podržava su HDMI 1.3 i HDCP 1.0/1.1. Ovaj DJELITELJ također podržava audio formate poput LPCM 7.1CH, Dolby TrueHD i DTS-HD Master Audio. Napajanje je DC 5V@2A, a potrošnja je maksimalno 10W. Dimenzije su 173" x 63 x 25mm. Saznajte više
  Normalna cijena 40,75 EUR Posebna cijena 35,45 EUR
 13. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+2 RJ45

  Naziv proizvoda: MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+2 RJ45

  Ovaj media konverter omogućuje vam jednostavno povezivanje različitih mrežnih uređaja i prenos signala između različitih medija. Sa svojim 10/100/1000 Mbps brzinskim podržanim sučeljem, ovaj konverter omogućuje vam brz i pouzdan prijenos podataka.

  Sa 1 SFP i 2 RJ45 priključka, ovaj konverter pruža fleksibilnost i mogućnost povezivanja različitih uređaja. SFP priključak vam omogućuje povezivanje s optičkim vlaknima, dok RJ45 priključci podržavaju povezivanje s Ethernet kabelima.

  Ovaj konverter je idealan za kućnu ili poslovnu upotrebu. Omogućuje vam proširenje mrežnog signala na veće udaljenosti ili povezivanje različitih vrsta mrežnih uređaja.

  Molimo vas da provjerite tehničke specifikacije za dodatne informacije o ovom proizvodu.

  Saznajte više
  Normalna cijena 40,75 EUR Posebna cijena 35,45 EUR
 14. -13%
  DODATNA OPREMA KONVERTERI VGA EXTENDER
  Opis proizvoda: VGA EXTENDER VGA EXTENDER je idealan proizvod za produžavanje vašeg VGA signala na udaljenosti do 75 metara. Ovaj extender podržava različite rezolucije poput VGA, SVGA, XGA, SXGA, WXGA i UXGA, što mu omogućava da bude kompatibilan sa širokim rasponom uređaja. Opremljen s 15pin VGA priključkom, VGA EXTENDER je jednostavan za instalaciju i korištenje. Ovaj proizvod je savršen za upotrebu u industrijskim postrojenjima, konferencijskim dvoranama, školama, stadionima i drugim sličnim okruženjima. Uz VGA EXTENDER, možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju kvalitetu slike na udaljenosti do 75 metara. Ovaj proizvod je kompaktan, pouzdan i jednostavan za upotrebu, što ga čini idealnim za svakoga tko traži visokokvalitetno produženje VGA signala. Saznajte više
  Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 27

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža