PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

6 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI ŽIČANI DETEKTOR POPLAVE

  ŽIČANI DETEKTOR POPLAVE

  Ovaj žičani detektor poplave je idealan za nadzor i zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora od poplava. Detektor je jednostavan za instalaciju i koristi se kao senzor za praćenje razine vode.

  Detektor ima visoku osjetljivost i brzo reagira na promjene u razini vode. Kada se detektor aktivira, šalje signal na alarmni sustav koji može obavijestiti vlasnika o potencijalnoj poplavi.

  Ovaj žičani detektor poplave je izuzetno pouzdan i izdržljiv, te se može koristiti u različitim uvjetima. Uz pomoć ovog detektora, možete biti sigurni da će vaš dom ili poslovni prostor biti zaštićen od poplava.

  Saznajte više
  12,44 EUR
 2. -50%
  AKCIJA
  PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI DETEKTOR PLINA GN METAN
  Detektor plina GN Metan je idealan uređaj za otkrivanje metana u zatvorenim prostorima. Radi na naponu od 12V DC, uzorkuje prirodnom difuzijom i aktivira vizualno i zvučno upozorenje kod koncentracije metana veće od 70dB. Brzo reagira (manje od 30 sekundi), s preset alarmom na 10% LEL. Opremljen je IP 42 zaštitom, potrošnja je manja od 1.5W te radi u temperaturnom rasponu od 0-55°C. Dimenzije su 48*104mm, teži 200g. Saznajte više
  Normalna cijena 41,11 EUR Posebna cijena 20,56 EUR
 3. PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI DIGITALNI DETEKTOR LOMA STAKLA GBD

  Digitalni detektor loma stakla GBD

  Ovaj digitalni detektor loma stakla GBD je savršen za zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj detektor lako detektira lomljenje stakla i odmah šalje signal za uzbunu. To je idealno za zaštitu vašeg doma od provalnika ili za nadzor vašeg poslovnog prostora.

  Ovaj detektor ima digitalni zaslon koji vam omogućuje da vidite status detektora i lako ga možete postaviti na bilo koju površinu. Također ima dugotrajnu bateriju koja će vam omogućiti dugotrajnu zaštitu bez potrebe za stalnim punjenjem.

  Ovaj detektor je izuzetno jednostavan za instalaciju i može se lako postaviti na bilo koju staklenu površinu. Ovaj digitalni detektor loma stakla GBD je idealan za sve one koji traže sigurnost i zaštitu svojih domova ili poslovnih prostora.

  Saznajte više
  24,89 EUR
 4. PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI DETEKTOR PLINA METAN/BUTAN
  Detektor plina METAN/BUTAN je idealan za otkrivanje plina u zatvorenim prostorima. Radi na 12V DC napajanje, a uzorkovanje se vrši prirodnom difuzijom. Detektor ima vizualno i zvučno upozorenje (>=70dB) te vrijeme odziva manje od 30 sekundi. Preset alarma je 10% LEL, a zaštita je osigurana s IP 42. Potrošnja je manja od 1.5W, a radna temperatura od 0-55°C. Dimenzije su 48*104mm, a težina je 200g. Ovaj detektor je vrlo praktičan i koristan za sigurnost u vašem domu ili poslovnom prostoru. Saznajte više
  32,38 EUR
 5. PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI DETEKTOR POPLAVE DIGITALNI
  Naziv proizvoda: DETEKTOR POPLAVE DIGITALNI Opis proizvoda: Ovaj digitalni detektor poplave ima napajanje od 12VDC. U stanju čekanja koristi samo 15mA struje, dok je maksimalna struja koju koristi 20mA. Ima relejne izlaze NC i NO, s 1A 120VAC i 1A 24VDC (neinduktivno). Kućište je izrađeno od ABS plastike. Najveća duljina vanjskog terminala je 35mm, a maksimalna udaljenost dodatnog senzora je 8m. Dimenzije su 60x25x90mm. Saznajte više
  32,38 EUR
 6. PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTORI TITAN MW
  Proizvod: TITAN MW Opis: TITAN MW je žičani dualni detektor pokreta koji koristi PIR i mikrovalnu tehnologiju. Kut pokrivanja je 90°, a detektor je neosjetljiv na životinje do 12kg (PIR). Domet detektora je 15m. TITAN MW dolazi s dostupnim nosačima: TITAN AM i TITAN. Ovaj detektor je idealan za korištenje u sustavima za sigurnost i nadzor, kao što su sustavi za nadzor kuća, ureda, skladišta i drugih prostora. TITAN MW će vam omogućiti sigurnost i mir u svakom trenutku. Saznajte više
  41,25 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

6 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža