*IZDVOJENO* HIKVISION ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S za

Normalna cijena 291,71 EUR Posebna cijena 253,79 EUR

ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S pruža sigurnost za vaš dom ili poslovni prostor. Vanjska jedinica omogućuje visoku rezoluciju slike, noćni vid i snimanje. Unutarnja jedinica ima veliki ekran osjetljiv na dodir i funkciju otključavanja vrata. Jednostavan za instalaciju i korištenje, pruža potpunu kontrolu nad sigurnošću prostora.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
09253
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220 ANALOGNI SUSTAV 1x DS-KB2411-IM VANJSKA JEDINICA 1x DS-KH2220 UNUTARNJA JEDINICA 1x NAPAJANJE 12V 2A

Detalji
Težina kg 1.000000
Akcija Ne
Proizvodac /
Kategorija PORTAFONI
Skupina HIKVISION
Pod skupina ANALOGNI KOMPLETI
Sadržaj ažuriran 2023-11-06 00:00:00
ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S je vrlo kvalitetan i funkcionalan proizvod koji se ističe svojim brojnim značajkama. Uz minimalno pet prominentnih značajki, ovo je definitivno proizvod koji bismo preporučili za kupnju. Prva značajka koja se ističe je visoka kvaliteta slike i zvuka. Ovaj video portafon ima izvrsnu rezoluciju slike i jasan zvuk koji omogućuje jednostavnu i učinkovitu komunikaciju s osobama koje se nalaze ispred vrata. Druga značajka koja se ističe je mogućnost povezivanja s mobilnim uređajima. Ovaj video portafon omogućuje vam da se povežete s mobilnim uređajem kako biste mogli vidjeti tko je ispred vrata čak i ako niste kod kuće. Treća značajka koja se ističe je mogućnost snimanja. Ovaj video portafon ima mogućnost snimanja slike i zvuka, što vam omogućuje da pregledate snimke kasnije ako je potrebno. Četvrta značajka koja se ističe je jednostavan za instalaciju. Ovaj video portafon je vrlo jednostavan za instalaciju i ne zahtijeva posebne vještine ili znanja. Peta značajka koja se ističe je visoka razina sigurnosti. Ovaj video portafon ima mogućnost otključavanja vrata iz daljine, što vam omogućuje da kontrolirate tko ulazi u vaš dom. Sve u svemu, ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S je proizvod koji bismo svakako preporučili za kupnju, jer se ističe svojim brojnim značajkama koje ga čine vrlo funkcionalnim i praktičnim za upotrebu.
ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S je visokokvalitetan sustav video portafona koji omogućuje sigurnost i udobnost korisnicima. Sastoji se od jedne vanjske jedinice DS-KB2411-IM i jedne unutarnje jedinice DS-KH2220, koje su dizajnirane kako bi pružile vrhunsku funkcionalnost i pouzdanost. Vanjska jedinica DS-KB2411-IM je robustna i otporna na vanjske uvjete, što je čini idealnom za postavljanje na ulazna vrata ili ulaz u zgradu. Opremljena je kamerom visoke rezolucije koja omogućuje jasan prikaz posjetitelja. Također ima i mogućnost noćnog gledanja, što je izuzetno korisno u uvjetima slabog osvjetljenja. Ugrađeni mikrofon i zvučnik omogućuju dvosmjernu komunikaciju između korisnika unutarnje jedinice i posjetitelja na vanjskoj jedinici. Ova jedinica također podržava daljinsko otključavanje vrata, što je izuzetno praktično za korisnike. Unutarnja jedinica DS-KH2220 je elegantan i moderan uređaj s LCD zaslonom od 7 inča. Ovaj zaslon pruža jasan i oštar prikaz posjetitelja, omogućujući korisnicima da jasno vide tko se nalazi na vratima. Ova jedinica također ima ugrađeni mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju. Dodatno, podržava i snimanje videozapisa i fotografija, što korisnicima omogućuje da zabilježe važne trenutke ili sumnjive situacije. Ovaj analogni video portafonski komplet također dolazi s napajanjem od 12V 2A, koje je potrebno za ispravno funkcioniranje vanjske i unutarnje jedinice. Ovo napajanje je visokokvalitetno i pouzdano, što osigurava stabilno napajanje sustava. Uz visoku kvalitetu izrade i napredne značajke, ANALOGNI VIDEO PORTAFONSKI KOMPLET DS-KB2411-IM+DS-KH2220-S je idealan izbor za sve one koji žele poboljšati sigurnost i udobnost svog doma ili poslovnog prostora.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora