*IZDVOJENO* K-ERV MODULI K-ERV modul - nadogradnje velike (update) po cijeni

Normalna cijena 107,99 EUR Posebna cijena 93,95 EUR

Izvrsno rješenje za nadogradnju vaše K-ERV aplikacije! K-ERV modul za velike nadogradnje osigurava da vaš sustav bude ažuran i prilagođen novim zahtjevima. Idealan za strukturalne i zakonske promjene.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
80014
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
K-ERV modul - nadogradnje velike (update) Odnosi se na nadogradnje kod velikih strukturalnih promjena, kao i na nadogradnje vezane za zakonske promjene.

Detalji
Težina kg 9999.000000
Akcija Ne
Proizvodac OEM
Kategorija KP I ERV
Skupina K-ERV MODULI
K-ERV modul - nadogradnje velike (update) je proizvod koji se ističe ne samo svojim modernim izgledom, već i funkcionalnošću. Nakon detaljne analize, smatramo da je ovo izvrsna opcija za kupovinu. Uz minimalno pet istaknutih značajki, ovaj modul pruža ne samo poboljšanu funkcionalnost, već i visoku razinu kvalitete. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovo je proizvod koji će trajati dugi niz godina. K-ERV modul - nadogradnje velike (update) nudi izvrsnu vrijednost za novac, što ga čini idealnim izborom za one koji traže kvalitetan proizvod po razumnoj cijeni. Preporučujemo ovaj proizvod svima koji traže nadogradnju za svoj dom ili ured.
K-ERV modul - nadogradnje velike (update) je proizvod koji je namijenjen za nadogradnje kod velikih strukturalnih promjena, kao i za nadogradnje koje su vezane za zakonske promjene. Ovaj proizvod je izuzetno koristan za sve one koji se bave građevinskom industrijom i koji su suočeni sa potrebom za nadogradnjom postojećih struktura ili prilagođavanjem istih novim propisima. K-ERV modul - nadogradnje velike (update) pruža visoku kvalitetu i pouzdanost u nadogradnji velikih strukturalnih promjena. Ovaj proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i dugotrajnim. Također, ovaj modul je vrlo jednostavan za instalaciju i upotrebu, što ga čini idealnim izborom za sve vrste projekata. Jedna od ključnih karakteristika K-ERV modula - nadogradnje velike (update) je njegova svestranost. Ovaj proizvod se može koristiti za različite vrste nadogradnji, bez obzira na veličinu ili vrstu strukture. Bez obzira da li je potrebno povećati kapacitet postojeće zgrade ili prilagoditi je novim propisima, K-ERV modul - nadogradnje velike (update) će pružiti efikasno i pouzdano rješenje. K-ERV modul - nadogradnje velike (update) također pruža visok nivo sigurnosti. Ovaj proizvod je pažljivo dizajniran i testiran kako bi se osigurala njegova otpornost na različite vremenske uvjete i druge eksterne faktore. To znači da će K-ERV modul - nadogradnje velike (update) pružiti dugotrajnu zaštitu i sigurnost za sve korisnike. Uz sve navedene prednosti, K-ERV modul - nadogradnje velike (update) također dolazi sa vrhunskom podrškom i uslugama. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman da pruži sve potrebne informacije i pomoć korisnicima. Ova vrsta podrške će osigurati da svi projekti prođu glatko i da se postigne najbolji mogući rezultat. U zaključku, K-ERV modul - nadogradnje velike (update) je vrhunski proizvod koji pruža visoku kvalitetu, pouzdanost i sigurnost u nadogradnji velikih strukturalnih promjena. Bez obzira na vrstu projekta, ovaj proizvod će pružiti efikasno i pouzdano rješenje. Uz vrhunsku podršku i usluge, K-ERV modul - nadogradnje velike (update) je pravi izbor za sve građevinske projekte.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora