*IZDVOJENO* DODATNA OPREMA USB-M200 64G U3 po cijeni

Normalna cijena 10,19 EUR Posebna cijena 8,86 EUR

USB-M200 64G U3 je vrhunski USB stick s kapacitetom od 64 GB i USB 3.0 brzinom prijenosa podataka. Jednostavan za korištenje na različitim uređajima, omogućuje brz i siguran prijenos vaših datoteka. Idealan za pohranu fotografija, dokumenata i videozapisa, pruža sigurnost i pouzdanost. Nabavite ga danas i uživajte u brzom prijenosu podataka! Kompatibilan s USB 3.0 i 2.0, te s operacijskim sustavima Windows, Mac i Linux. Elegantan dizajn s ugrađenim klipom za praktičnost.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
79006
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Opis proizvoda: USB-M200 64G U3 je vrhunski uređaj za pohranu podataka koji vam omogućuje da sa sobom nosite sve svoje važne datoteke, slike, videozapise i glazbu. Ovaj USB pogon ima kapacitet od 64 GB, što ga čini idealnim za pohranu velikih količina podataka. USB-M200 64G U3 ima brzinu prijenosa podataka do 100 MB/s, što znači da možete brzo prebacivati ​​datoteke na i s vašeg računala. Također, ovaj USB pogon je opremljen U3 tehnologijom, što vam omogućuje da pokrenete aplikacije direktno s USB pogona bez potrebe da ih instalirate na vašem računalu. Ovaj USB pogon je kompatibilan s USB 3.0 i USB 2.0 priključcima, što znači da ga možete koristiti s bilo kojim računalom ili uređajem koji ima USB priključak. Također, ovaj USB pogon je kompatibilan s operacijskim sustavima Windows, Mac i Linux. USB-M200 64G U3 dolazi s elegantnim i izdržljivim kućištem koje će zaštititi vaše podatke od oštećenja i prljavštine. Također, ovaj USB pogon ima praktičan klip koji vam omogućuje da ga pričvrstite na vaš ključni prsten ili torbicu. Ako tražite pouzdan i brz USB pogon za pohranu vaših podataka, USB-M200 64G U3 je idealan izbor za vas.

Detalji
Težina kg 0.020000
Akcija Ne
Proizvodac HIKVISION
Kategorija VIDEONADZOR
Skupina DODATNA OPREMA
Pod skupina POHRANA
USB-M200 64G U3 je izuzetno kvalitetan USB uređaj koji dolazi sa mnogim korisnim funkcijama. Na osnovu našeg iskustva, preporučujemo ovaj uređaj za kupovinu. Ovde su 5 značajnih karakteristika koje čine ovaj uređaj odličnim izborom: 1. Brzina prenosa podataka: USB-M200 64G U3 ima neverovatnu brzinu prenosa podataka, što omogućava korisnicima da prenose velike količine podataka u kratkom vremenskom periodu. 2. Kapacitet: Sa kapacitetom od 64GB, ovaj USB uređaj nudi dovoljno prostora za skladištenje velikih količina podataka, uključujući fotografije, video zapise, muziku i dokumente. 3. Sigurnost: USB-M200 64G U3 dolazi sa naprednim sistemom sigurnosti koji štiti vaše podatke od neovlašćenog pristupa. 4. Jednostavnost upotrebe: Ovaj USB uređaj je jednostavan za upotrebu i ne zahteva dodatne softvere ili instalacije. 5. Izdržljivost: USB-M200 64G U3 je izdržljiv i otporan na udarce, vibracije i druge spoljne faktore koji mogu oštetiti druge USB uređaje. Ukratko, USB-M200 64G U3 je odličan izbor za one koji traže kvalitetan i pouzdan USB uređaj sa velikim kapacitetom i brzom brzinom prenosa podataka.
USB-M200 64G U3 je vrhunski uređaj za pohranu podataka koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. S kapacitetom od 64 GB, ovaj USB pogon omogućuje vam da sa sobom nosite sve svoje važne datoteke, slike, videozapise i glazbu. Jedna od glavnih prednosti ovog USB pogona je brzina prijenosa podataka do 100 MB/s. To znači da možete brzo i jednostavno prebacivati ​​datoteke na i s vašeg računala. Bez obzira na veličinu datoteke, ovaj USB pogon će vam omogućiti brz i učinkovit prijenos. Uz to, USB-M200 64G U3 je opremljen U3 tehnologijom koja vam omogućuje da pokrenete aplikacije direktno s USB pogona. To znači da ne morate instalirati aplikacije na vašem računalu, već jednostavno možete pokrenuti aplikaciju s ovog USB pogona. Ova funkcionalnost je vrlo korisna i praktična, posebno ako koristite više računala ili ako želite koristiti svoje aplikacije na tuđim računalima. Kompatibilnost je još jedna prednost ovog USB pogona. On je kompatibilan s USB 3.0 i USB 2.0 priključcima, što znači da ga možete koristiti s bilo kojim računalom ili uređajem koji ima USB priključak. Također, ovaj USB pogon je kompatibilan s operacijskim sustavima Windows, Mac i Linux, što ga čini prilagodljivim i jednostavnim za korištenje na različitim platformama. Dizajn ovog USB pogona je također vrijedan spomena. Dolazi s elegantnim i izdržljivim kućištem koje će zaštititi vaše podatke od oštećenja i prljavštine. Također, ima praktičan klip koji vam omogućuje da ga pričvrstite na vaš ključni prsten ili torbicu, tako da ga uvijek možete imati pri ruci. Ukratko, USB-M200 64G U3 je pouzdan, brz i praktičan USB pogon koji će vam omogućiti sigurnu i jednostavnu pohranu vaših podataka. Bez obzira jeste li student, profesionalac ili običan korisnik, ovaj USB pogon će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora