BENTEL BEŽIČNO BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ za

85,44 EUR

BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ

Daljinski upravljač s 4 tipke za uključenje i isključenje alarma. Može se koristiti i za signalizaciju hitnog slučaja ili daljinsko upravljanje aplikacijama. Vizualna potvrda da je naredba uspješno izvršena. AES-128 metoda enkripcije. Konfiguracija preko centrale bez prekidača i ponovnog otvaranja.

Dostupnost: Dostupno
SKU
06584
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ Daljinski s 4 tipke za uključenje i isključenje alarma. Može se koristiti i za signalizaciju hitnog slučaja ili daljinsko upravljanje aplikacijama. Vizualna potvrda da je naredba uspješno izvršena AES-128 metoda enkripcije Konfiguracija preko centrale bez prekidača i ponovnog otvaranja
Detalji
Težina kg 0.050000
Akcija Ne
Proizvodac BENTEL
Kategorija PROTUPROVALA
Skupina BENTEL BEŽIČNO
Pod skupina UPRAVLJAČI
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 22:40:16
BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je izvrstan izbor za one koji žele pouzdan i funkcionalan daljinski upravljač. Ovaj proizvod ima nekoliko značajnih karakteristika koje ga čine vrlo preporučljivim za kupnju. Prva značajka koja se ističe je jednostavnost korištenja. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je vrlo intuitivan i lako se koristi, što ga čini idealnim za ljude koji ne žele trošiti previše vremena na učenje novih stvari. Druga značajka koja se ističe je izvrsna funkcionalnost. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ ima širok raspon funkcija koje omogućuju korisnicima da kontroliraju različite uređaje bez ikakvih problema. Treća značajka je pouzdanost. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ ima izvrsnu kvalitetu izrade i vrlo je izdržljiv, tako da će trajati dugi niz godina bez ikakvih problema. Četvrta značajka je dizajn. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ ima moderan i atraktivan izgled koji će se sigurno svidjeti mnogim ljudima. Peta značajka je kompatibilnost. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je kompatibilan s različitim uređajima, što ga čini vrlo fleksibilnim i praktičnim za uporabu. Sve u svemu, BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je izvrstan proizvod koji preporučujemo svima koji traže pouzdan i funkcionalan daljinski upravljač.
BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je proizvod koji pruža praktičnost i sigurnost u upravljanju alarmnim sustavima. Ovaj daljinski upravljač ima 4 tipke koje omogućuju jednostavno uključivanje i isključivanje alarma. Također, može se koristiti i za signalizaciju hitnih slučajeva ili daljinsko upravljanje raznim aplikacijama. Jedna od ključnih značajki ovog daljinskog upravljača je vizualna potvrda koja korisniku omogućuje da vidi je li naredba uspješno izvršena. Ova značajka pruža dodatnu sigurnost i povjerenje korisniku. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ koristi AES-128 metodu enkripcije, što osigurava visoku razinu sigurnosti i zaštite podataka. Ova metoda enkripcije osigurava da se signal između daljinskog upravljača i centrale ne može lako prepoznati ili dešifrirati. Još jedna prednost ovog daljinskog upravljača je mogućnost konfiguracije preko centrale bez potrebe za prekidačima ili ponovnim otvaranjem. Ova značajka omogućuje korisnicima jednostavno podešavanje i prilagodbu daljinskog upravljača prema njihovim potrebama. BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Njegov ergonomski dizajn omogućuje udobno držanje i jednostavno rukovanje. Ukratko, BW-RCH DALJINSKI UPRAVLJAČ je profesionalan proizvod koji pruža jednostavno i sigurno upravljanje alarmnim sustavima. Njegove značajke kao što su vizualna potvrda, AES-128 enkripcija i mogućnost konfiguracije bez prekidača čine ga pouzdanim i praktičnim izborom za korisnike.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Možda ti se također šviđa?
NVR-116MH-C
NVR-116MH-C
157,50 EUR
LCD Monitor 27" Wide , 4ms
LCD Monitor 27" Wide , 4ms
271,64 EUR
Samo na upit
CS-DB1
CS-DB1
Normalna cijena 183,38 EUR Posebna cijena 159,54 EUR
Baseus Cordless Electric Polish Polish
Baseus Cordless Electric Polish Polish
9,00 EUR
KUTIJA NŽ 80x80x42 za keystone priključnicu
KUTIJA NŽ 80x80x42 za keystone priključnicu
Normalna cijena 3,26 EUR Posebna cijena 2,84 EUR
NEXT PLUS K9 85 MCW
NEXT PLUS K9 85 MCW
64,19 EUR
Samo na upit