MREŽNA OPREMA KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) za 58,86 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 117,74 EUR Posebna cijena 58,86 EUR

Opis proizvoda za kategoriju KAMERE 2 MP: Proizvođač: / Naziv proizvoda: KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) Ključne riječi: bullet, ip, kamera, videonadzor, poe, 2mp, ir Ova nova kamera DS-2CD1021-I(4mm) je zamjena za prethodni model HWI-B121H(4mm). Opremljena s kvalitetnom lećom od 4mm s kutom gledanja od 83,6°, ova kamera omogućuje snimanje u FULL HD realnom vremenu s efektivnim pikselima od 1920x1080. Domet IR-a je od 10 do 30 metara, a minimalno osvjetljenje je samo 0.01Lux @F1.2 AGC ON, što omogućuje snimanje čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Kamera ima 3D-DNR, D-WDR i BLC funkcije, a podržava i motion detekciju i tamper detekciju. Podržani protokoli uključuju TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP/RTSP, PPPoE, SMTP, NTP, SNMP, HTTPS, FTP, 802.1x i Qos. Kompatibilna je s ONVIF, CGI, PSIA i ISAPI standardima. Ova kamera ima montažu u 3 osi, a komunikacija se ostvaruje putem 1 RJ45 10M/100M Ethernet porta. Radna temperatura je od -30°C do 60°C, a kamera se napaja putem 12VDC ili PoE. Potrošnja struje je maksimalno 7W. Dimenzije KAMERE su 70 × 157 x 62 mm, a teži 500g. Dostupna je opcija nosača kamere (spojna).

Dostupnost: Dostupno
SKU
07420
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
KAMERA HWI-B121H (4mm) • 2MP •Leća: 4 mm (83,6°) • PoE •Domet IR-a: 10-30m •Efektivni pikseli: 1920x1080 • FULL HD real-time video •3D-DNR, D-WDR, BLC • IP67 Framerate: 50HZ: 25fps (1920x1080) / (1280x960) / (1280x720) Senzor: 1/2.8“ progresiveScan CMOS H.264/MJPEG dual stream video kompresija Minimalno osvjetljenje: 0.01Lux @F1.2 AGC ON, 0 Lux sa IR-om Dan/noć: IR cut filter sa auto prekidačem Elektronski okidač: 1/3s do 1/100,100s Podržava: motion detekciju, tamper detekciju, Podržani protokoli: TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP/RTSP, PPPoE, SMTP, NTP, SNMP, HTTPS, FTP, 802.1x, Qos 3-axis (montaža u 3 osi) Kompatibilna s ONVIF, CGI, PSIA, ISAPI standardima Komunikacija: 1 RJ45 10M/100MEthernet Radna temperatura: -30°C ~ 60°C Napajanje: 12VDC, PoE Potrošnja struje: 7W maksimalno Dimenzije: 70 × 157 x 62 mm Težina: 500g Dostupna opcija: NOSAČ KAMERE (spojna kutija) DS-1280ZJ-XS Podržava aplikacije mobilnih telefona Android, Windows I iPhone U kompletu dolaze korisnički programi iVMS,NVR Server I StreamServer Uređaj radi na Windows I MAC OS X operativnim sustavima

Detalji
Težina kg 0.550000
Akcija Da
Proizvodac /
Kategorija VIDEONADZOR
Skupina MREŽNA OPREMA
Pod skupina KAMERE 2 MP
  1. Kako dobiti moj RTSP stream? RTSP streamovi slijede određenu formulu u koju možete unijeti svoje podatke. RTSP bez autentifikacije (NVR/DVR/IPC/Encoder): rtsp://<IP adresa uređaja>:<RTSP port>/Streaming/channels/<broj kanala><broj streama> RTSP s autentifikacijom: rtsp://<korisničko ime>:<lozinka>@<IP adresa uređaja>:<RTSP port>/Streaming/channels/<broj kanala><broj streama> NAPOMENA: <broj streama> preds
  2. Servisni popis nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom servisa HikVision opreme. Servisni popis nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom servisa HikVision opreme. Hik-Connect aplikacija je vrlo korisna alatka koja omogućava udaljeni pristup i upravljanje vašim Hikvision sigurnosnim sustavom putem mobilnog uređaja. Međutim, kao i svaka aplikacija, ponekad se mogu pojaviti određene pogreške ili kodovi pogrešaka koji mogu utjecati na njen rad. Evo popisa nekih uobičajenih kodova pogrešaka koje možete susresti prilikom korištenja Hik-Connect aplikacije:     Kod pogreške 10001: Ova pogreška obično uk
  3. Hikvisionov online alat za izračun potrebnog mrežnog bandwidtha i diskovnog prostora prema specifikacijama kamera Hikvisionov online alat za izračun potrebnog mrežnog bandwidtha i diskovnog prostora prema specifikacijama kamera Hikvisionov online alat za izračun potrebnog mrežnog bandwidtha i diskovnog prostora prema specifikacijama kamera je moćan program koji vam omogućuje precizno izračunavanje optimalnih vrijednosti bandwidtha i diskovnog prostora potrebnih za vaš sustav videonadzora. Ovaj alat je posebno dizajniran za korisnike koji žele osigurati stabilnu i učinkovitu izvedbu svojih kamera, omogućujući im da pravilno dimenzioniraju svoju mrežnu infrastrukturu i ka
Preporučujemo KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) zbog sljedećih pet istaknutih značajki: 1. Visoka razlučivost slike: Ova kamera ima izvrsnu razlučivost slike koja omogućava jasno i precizno snimanje. 2. Noćni način rada: Kamera ima infracrvene LED diode koje omogućuju snimanje u potpunom mraku ili slabo osvijetljenim područjima. 3. Detekcija pokreta: Kamera ima senzor pokreta koji aktivira snimanje kada detektira kretanje u području koje nadzire. 4. Vodootpornost: Ova kamera je otporna na vodu, što je čini idealnom za upotrebu u vanjskim prostorima. 5. Jednostavna instalacija: Kamera je jednostavna za instalaciju i može se lako povezati s drugim sigurnosnim sustavima. Sve u svemu, KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) je izvrstan izbor za svakoga tko traži kvalitetnu kameru za nadzor i sigurnost.
KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) je izuzetno kvalitetan proizvod koji nudi napredne funkcionalnosti i visoku rezoluciju slike. Ova kamera ima senzor od 2MP i leću od 4 mm s širokim kutom gledanja od 83,6°. Također podržava Power over Ethernet (PoE) tehnologiju, što omogućava jednostavno napajanje i prijenos podataka preko jednog Ethernet kabela. Domet infracrvene (IR) rasvjete je između 10 i 30 metara, omogućavajući jasnu sliku i noću. Efektivna rezolucija kamere je 1920x1080, pružajući Full HD video u stvarnom vremenu. Dodatne funkcije kao što su 3D-DNR, D-WDR i BLC poboljšavaju kvalitetu slike i pružaju bolju reprodukciju boja. KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) ima IP67 certifikat, što znači da je otporna na vremenske uvjete poput kiše i prašine. Također podržava različite protokole kao što su TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS, DDNS, RTP/RTSP, PPPoE, SMTP, NTP, SNMP, HTTPS, FTP, 802.1x i Qos, pružajući fleksibilnost u integraciji s postojećim mrežnim sustavom. Ova kamera ima 3-osnu montažu, što olakšava prilagodbu i postavljanje u različitim kutovima. Kompatibilna je s ONVIF, CGI, PSIA i ISAPI standardima, što omogućava jednostavnu integraciju s drugim uređajima i softverom. KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) dolazi s 1 RJ45 10M/100M Ethernet priključkom za komunikaciju. Radna temperatura kamere je između -30°C i 60°C, što znači da je pogodna za različite okoline i uvjete rada. Napajanje se može vršiti putem 12VDC adaptera ili PoE-a, a maksimalna potrošnja struje je 7W. Dimenzije kamere su 70 × 157 x 62 mm, a težina je 500g. Ova kamera je kompaktna i lako se može instalirati na različitim mjestima. Dostupna opcija za ovu kameru je NOSAČ KAMERE, koji omogućava sigurno i stabilno postavljanje kamere na željeno mjesto. KAMERA DS-2CD1021-I(4mm) je izuzetno pouzdan proizvod koji pruža visoku kvalitetu slike i napredne značajke. Idealna je za nadzor prostora u različitim okruženjima poput kuća, ureda, trgovina i drugih javnih mjesta.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Kupci koji su odabrali ovaj proizvod često su kupili i:
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-XS
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-XS
Normalna cijena 19,36 EUR Posebna cijena 16,84 EUR
NOSAČ KAMERE DS-1258ZJ
NOSAČ KAMERE DS-1258ZJ
Normalna cijena 11,21 EUR Posebna cijena 9,75 EUR
KAMERA DS-2CD1121-I(2.8mm)
KAMERA DS-2CD1121-I(2.8mm)
Normalna cijena 130,81 EUR Posebna cijena 65,41 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NI-K1/8P
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NI-K1/8P
518,75 EUR
ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR
ITVDesk lifetime Licenca za snimanje ekrana računala na NVR/DVR
Normalna cijena 111,25 EUR Posebna cijena 93,75 EUR
Za video nadzor HDD WD Purple 2TB By HikVision
Za video nadzor HDD WD Purple 2TB By HikVision
Normalna cijena 122,25 EUR Posebna cijena 106,36 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NI-K1/4P
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NI-K1/4P
375,00 EUR
Možda ti se također šviđa?
KAMERA DS-2CE17D0T-IT3F (2.8 mm)
KAMERA DS-2CE17D0T-IT3F (2.8 mm)
Normalna cijena 89,70 EUR Posebna cijena 44,85 EUR
KAMERA DS-2CE10DF8T-F 3.6mm
KAMERA DS-2CE10DF8T-F 3.6mm
Normalna cijena 145,76 EUR Posebna cijena 72,89 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7316HQHI-F4/N
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7316HQHI-F4/N
Normalna cijena 766,19 EUR Posebna cijena 383,10 EUR
DETEKTOR PLINA GN METAN
DETEKTOR PLINA GN METAN
Normalna cijena 41,11 EUR Posebna cijena 20,56 EUR
KAMERA DS-2TD2636B-13/P
KAMERA DS-2TD2636B-13/P
Normalna cijena 3.733,76 EUR Posebna cijena 1.866,89 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NI-L1/W
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NI-L1/W
Normalna cijena 646,59 EUR Posebna cijena 323,30 EUR
KAMERA DS-2TD2628T-3/QA
KAMERA DS-2TD2628T-3/QA
Normalna cijena 1.924,81 EUR Posebna cijena 962,41 EUR
KAMERA DS-2CD2043G2-I(4mm)
KAMERA DS-2CD2043G2-I(4mm)
Normalna cijena 310,21 EUR Posebna cijena 155,11 EUR
DS-KD-TDM
DS-KD-TDM
Normalna cijena 687,70 EUR Posebna cijena 343,85 EUR
DS-PDP18-EG2 DETEKTOR POKRETA
DS-PDP18-EG2 DETEKTOR POKRETA
Normalna cijena 15,33 EUR Posebna cijena 7,66 EUR
DIGITALNI VIDEO DEKODER DS-6910UDI
DIGITALNI VIDEO DEKODER DS-6910UDI
Normalna cijena 4.428,94 EUR Posebna cijena 2.214,48 EUR
KAMERA HWC-P120-D/W(2.0mm)
KAMERA HWC-P120-D/W(2.0mm)
Normalna cijena 143,90 EUR Posebna cijena 71,95 EUR
TURBO HD Kamera Hikvision DS-2CE16H0T-ITF (5Mpx, 3,6mm, 0.01 lx, IR 20m)
TURBO HD Kamera Hikvision DS-2CE16H0T-ITF (5Mpx, 3,6mm, 0.01 lx, IR 20m)
Normalna cijena 72,89 EUR Posebna cijena 36,44 EUR
Vanjska Jedinica P2WVF-4-RFID
Vanjska Jedinica P2WVF-4-RFID
Normalna cijena 310,21 EUR Posebna cijena 155,11 EUR
CS-DP2C
CS-DP2C
Normalna cijena 317,69 EUR Posebna cijena 158,85 EUR