*IZDVOJENO* KABLOVI KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 po cijeni

Normalna cijena 1,23 EUR Posebna cijena 1,06 EUR

KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 je kombinacija koaksijalnog kabla i kabla za napajanje koji omogućuje jednostavnu instalaciju i povezivanje. Ovaj kabel ima otpor od 2,7? na 100 metara, masu od 12,5kg na 100 metara i radnu temperaturu od -15oC do 80oC. Idealan je za video nadzor, televizijske prijenose i komunikacijske sustave te nudi pouzdanost, izdržljivost i visoku kvalitetu prijenosa signala.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
04021
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
-koaksijalni kabel u kompletu s kablom za napajanje Otpor : 2,7? / 100m Masa: 12,5kg / 100m Radna temperatura: -15oC do 80oC

Detalji
Težina kg 0.070000
Akcija Ne
Proizvodac OEM
Kategorija SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
Skupina KABLOVI
Preporučujemo KOAKS kabel KABEL COMBO RG59 2x0,75 zbog pet izuzetnih karakteristika koje će zadovoljiti vaše potrebe. Prvo, ovaj kabel ima visoku otpornost na smetnje, što znači da će vaš signal biti jasan i stabilan. Drugo, KABEL COMBO RG59 2x0,75 ima nisku razinu gubitka signala, što znači da će vaš signal biti snažan čak i na većim udaljenostima. Treće, ovaj kabel je otporan na vanjske uvjete, što ga čini idealnim za korištenje u različitim okruženjima. Četvrto, KABEL COMBO RG59 2x0,75 je jednostavan za instalaciju, što će vam uštedjeti vrijeme i novac. Konačno, ovaj kabel je izdržljiv i dugotrajan, što će vam pružiti sigurnost u dugoročnom korištenju. Ukratko, preporučujemo KOAKS kabel KABEL COMBO RG59 2x0,75 zbog njegovih izvanrednih karakteristika i sposobnosti da zadovolji vaše potrebe.
KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 je visokokvalitetni koaksijalni kabel koji dolazi u kompletu s kablom za napajanje. Ovaj proizvod je idealan izbor za sve vrste audio i video aplikacija, kao što su telekomunikacije, video nadzor, televizijska i radio industrija. Jedna od ključnih karakteristika ovog kabla je njegov otpor od 2,7? na svakih 100 metara. Ovo osigurava stabilan i pouzdan prijenos signala bez gubitaka ili smetnji. Osim toga, masa kabla iznosi 12,5kg na svakih 100 metara, što ga čini lako rukovatljivim i jednostavnim za instalaciju. Radna temperatura ovog kabla kreće se od -15oC do 80oC, što ga čini izuzetno otpornim na ekstremne vremenske uvjete. Bez obzira na to je li vani hladno ili vruće, ovaj kabel će pružiti izvrsne performanse i pouzdanu komunikaciju. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 pruža izuzetnu trajnost i dugotrajnost. Ovaj kabel je dizajniran da izdrži česte preklope, savijanja i druge mehaničke napetosti bez oštećenja ili gubitka kvalitete signala. Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike, KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 je pouzdan i visokokvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za audio i video komunikaciju. Bez obzira na industriju u kojoj se koristi, ovaj kabel će pružiti izvrsne performanse i pouzdanost.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora